Otifleks draagbare aerosol

Slechts 150 g:

Met een afmeting van 7 cm x 9 cm en een gewicht van slechts 150 gram is de OTIFLEKS aerosol klein genoeg om in je tas mee te nemen en licht genoeg om te vergeten dat je hem meedraagt. 

Batterij met lange levensduur:

De Otifleks aerosol is ontworpen voor langdurige prestaties. De herlaadbare batterij is ontworpen om 2 maanden autonoom te werken à rato van 15 minuten gebruik per dag. Met zijn micro USB-poort kunt u uw aerosol opladen met elke computer of USB-compatibele oplader. 

Absoluut geruisloos:

De mesh (zeef) technologie is helemaal stil, waardoor u uw medicatie kan nemen zonder uzelf of anderen te storen met de Otifleks aerosol. Kinderen zullen niet meer bang zijn voor hun aerosol aangezien Otifleks geen trillingen of geluid veroorzaakt. 

Hoge precisie laser boring:

De met hoge precisie laser geboorde roestvrijstalen mesh (zeef) behoudt zijn eigenschappen gedurende de gehele levensduur en zorgt daardoor voor een nauwkeurige penetratie gedurende de gehele levensduur van het apparaat. Traditionele compressor aerosols gebruiken een plastic geneesmiddelen vernevelaar die afhankelijk is van de precisie van de in serie vervaardigde vernevelaars. Kies Otifleks voor een gegarandeerde nauwkeurigheid.

Regelbare snelheid:

De regelbare snelheid is een exclusief kenmerk van Otifleks. De enige echt regelbare aerosol. De flexibele uitvoer van 0 ml / min tot 0,6 ml / min zorgt ervoor dat de Otifleks aerosol alle door uw arts voorgeschreven geneesmiddelen kan vernevelen op gewenste snelheid. Voor de meest precieze aflevering van uw geneesmiddel, kies Otifleks. 

Geschikt voor alle geneesmiddelen:

Het is belangrijk om de compatibiliteit van uw medicatie te bestuderen voordat u een aerosol aanschaft. Sommige apparaten, met name ultrasone aerosols, zijn niet compatibel met cortisonehoudende geneesmiddelen. De Otifleks vibratietechnologie heeft dit probleem niet. Het kan alle voorgeschreven geneesmiddelen vernevelen. De meest voorkomende zijn: Ventolin, Combivent, Flixotide en Pulmicort. Raadpleeg uw arts voor meer informatie of neem contact op met ons indien u vragen heeft over een bepaalde medicatie.

 

TECHNISCHE EIGENSCHAPPEN EN CERTIFICATEN:

Energieverbruik: 0,5 W
Bereik partikelgrootte: 0,2 μm tot 9 μm
Nebulisatienelheid: 0 ml / min tot 0,65 ml / min
Capaciteit geneesmiddelreservoir: 5 ml + 8 ml
Operationele Frequentie: 180 Khz
Nominaal temperatuurbereik: 5 ° tot 45 °
Gewicht: 150 g
Afmetingen: 7 cm x 9 cm
Oplaadbron: Micro USB, 5V

 

Vervaardigd onder de inspectie van de Europese autoriteiten conform ISO-normen.
CE ISO 13845 – 9001.

Prijs Kwantiteit
121,90€

In de kijker

De universele Ecg Qrs
2595.45€ 2359.5€
 
Dechoker - Anti-verstikking apparaat
115.49€ 99.5€
 
Dechoker - Anti-verstikking apparaat
285€
 
Den'Hub pistool
565€
 
GlucoMen Areo Set
111.3€
 
Heartstart eerste-hulp-defibrillator Philips HS1
1521.1€ 1405€
 
Naalden met insuline
13.31€
 
Otoscoop Macroview WelchAllyn
704.22€ 586.85€
 
Pulse oximeter SpO2
72.6€ 60.5€
 

Partners

Promotie van de maand

Otoscoop Macroview WelchAllyn

Newsletter

  Uitschrijven