Cardioline TouchECG HD+

Model Prijs
Tablet versie (inbegrepen) 2 303,24€
Beschrijving

De Cardioline Touchecg ECG is een nieuw 12-track elektrocardiografisch concept op basis van een tablet-pc, een aanraakscherm en een eenvoudig te gebruiken draadloze kabel.

De gebruiksvriendelijke interface van Touchecg maakt het een eenvoudige en snelle elektrocardiograaf, comfortabel voor zowel patiënt als gebruiker, terwijl golfvormen van hoge kwaliteit worden gegarandeerd.
 
De uitstekende draagbaarheid van Touchecg, ook gegarandeerd door de meegeleverde draagtas, maakt het een ideaal apparaat voor actieve professionals.
 
In een klinische omgeving of in het kantoor van de arts kan de elektrocardiograaf worden gemonteerd op een kleine kar die is ontworpen met een accessoirehouder.
 

De ECG CardiolineTouchecg ondersteunt:
 
HD + draadloze acquisitiemodule; uitgerust met de nieuwste generatie technologie
HD + verwerft diagnostisch 12-track ECG voldoet aan golfvormen, overtreft de hoogste normen voor klinische toepassingen en diagnostiek (AAMI, ANSI, AHA, ACC).
 
Door het algoritme voor interpretatie van Glasgow toe te passen, wordt de Cardioline Touchecg ECG bovendien een compleet, hoogtechnologisch apparaat met behoud van de compacte en eenvoudig te gebruiken functies.
 
Dankzij de krachtige instellingen van de Cardioline Touchecg ECG is dit de eerste elektrocardiograaf die rechtstreeks met een cloudarchief kan communiceren zonder verbinding te hoeven maken met een pc-netwerk, met uitzondering van de problemen met bestandsbeheer.
 
 
Verschillende verbindingsopties en de verscheidenheid aan ondersteunde protocollen maken de integratie van het ECG in elk type klinische datastroom, archieven en lokale beheersystemen, PACS in ziekenhuizen enz. Mogelijk dankzij de DICOM-standaard.
 
De Cardioline Touchecg ECG kan worden aangesloten op een handige A4 draadloze printer voor het afdrukken van golfvormen in verschillende formaten.
 
De Cardioline Touchecg ECG: de manier waarop Cardioline mobiele computers tot een nuttig hulpmiddel voor professionele artsen maakt.

Software : vanaf Windows 7 versie en later. Niet compatibel met Apple applicaties.

Newsletter