Mesotherapie

Mesotherapie is een essentiële therapie voor esthetische geneeskunde geworden. Hiermee kan de arts (dermatoloog, stomatoloog, estheticus, generalist ...) hun therapeutische prestaties optimaliseren in de strijd tegen cellulitis, huidveroudering, anti-aging en vele andere toepassingsgebieden ... (Mesolift, meso dissolutie, mesodrain, mesopecia).
 

Het wordt ook gebruikt in de algemene geneeskunde (reuma, ontstekingsremmende, bronchitis, astma, migraine ...) evenals sportgeneeskunde (tendinitis, pannes ...)
De "Pistor", ontwikkeld in nauwe samenwerking met de beste mesotherapisten, voldoet aan de verwachtingen van de meest veeleisende artsen.
Met de nieuwste toevoeging, de Pistor Eliance, biedt Medline u een gloednieuw mesotherapie-pistool. De eigenschappen die worden gerepresenteerd door de lichtheid en ergonomie ervan, zorgen voor een perfecte grip.
Bovendien biedt de Pistor Eliance, met een groter vermogen dat geschikt is voor het gebruik van actieve oplossingen met een hoge viscositeitsindex, een soepele en stille werking waardoor patiënten meer comfort hebben.

Newsletter