Accu

Acupunctuur Stimulator detector

Acupunctuurpunten van het lichaam of het oor bezitten elektrische eigenschappen die kunnen worden gemeten met behulp van geschikte apparatuur. Dr. J.E.H. Niboyet toonde in zijn proefschrift getiteld "De minste weerstand om elektriciteit van punctata oppervlakken en bijpassende huid reizen met de punten en meridianen - grondslagen van de Acupunctuur 'dat de impedantie van de huid op de acupunctuurpunten dan die van de naburige gebieden. Om deze vlekken op de huid te ontdekken, is het noodzakelijk om inrichtingen nauwkeurig kunnen analyseren deze lokale variaties van cutane impedantie.
Echter, een eenvoudige elektrische impedantiemeting is onvoldoende om een ​​punt. Inderdaad, enerzijds, de impedantie van de huid aanzienlijk per gebied naar het andere van het lichaam en aan de andere kant veel artefacten metingen veranderen en leiden tot een verschil in impedantie.
Daarom Medline verdeelt medische apparatuur via zijn website www.medline.be de Agiscope D-DT aan het meetpunt van de directe omgeving te isoleren: differentiële detectie. Alleen deze differentiële detectie kan zorgen voor een nauwkeurige en betrouwbare locatie van de acupunctuurpunten.

Newsletter