Accu

acupunctuurnaalden
In het algemeen, de acupuncturist voegt de naalden van een kleine snelle beweging van het huidoppervlak. Echter, verzwakken of zelfs wegnemen elk pijngevoel Sommige acupuncturisten gebruik een doorn. Dit is een buis waarin de beoefenaar voegt de naald, die hij voert vervolgens het uiteinde van de doigt.Avant verwijderen van de doorn, voelt de patiënt minder dan de punctie.
Naast het bepalen van welke zaken moeten worden gestimuleerd, de acupuncturist om in te voegen en te manipuleren de naald zeer nauwkeurig. Twee parameters in aanmerking genomen bij de punctie: de hoek en diepte van insertion.Ils variëren afhankelijk van het probleem op te lossen, leeftijd van de patiënt, de samenstelling en de locatie van het punt van acupuncture.Par bijvoorbeeld punt Jia Che (6E) op de kaak, zal naar beneden doorboren een onderkaak kiespijn, op de bek bij aangezichtsverlamming met moeite kauwen of doorbuiging mond naar boven in het geval van de nervus pijn en loodrecht op de huid in het geval van artritis in mâchoire.Une zodra de naald correct is geplaatst, kan de acupuncturist laten in plaats of te manipuleren versterking van een aantal thérapeutiques.La naald manipulatie effect is een verfijnde kunst die grote vaardigheid vereist.
Op uw medische apparatuur leverancier, veel naalden zijn beschikbaar: Classic ASP, Jia Jian, Seirin B, Seirin New Pyonex, Singer Dispo en Victory.

Newsletter