Wijze van betaling

Betaal uw online aankopen op een veilige manier

1. Online betaling

Veilig betalen

Ingenico (Ogone)

Ingenico is de wereldleider in vaste en mobiele betaaloplossingen.
Kaartgegevens worden opgeslagen op hun beveiligde platform om onze site gemakkelijker te laten voldoen aan de PCI-normen.

De nieuwste generatie Telium TETRA betaalterminals bevat een nieuw besturingssysteem met een gebruiksvriendelijke interface open webstandaarden en het verstrekken van ongeëvenaarde veiligheid. Deze nieuwe werken, systeem veilige gok voor de toekomst, gebaseerd op efficiënte en innovatieve beveiligingsmechanismen om de kloof tussen beveiligde betaling en een open webomgeving te overbruggen. Een nieuwe ervaring is binnen handbereik van ontwikkelaars, eindgebruikers en consumenten.

Als wereldwijde expert, Ingenico Group is meer dan ooit de vertrouwde derde partij in de handelaar / consument relatie met de complexiteit van de betaling te verminderen voor handelaren, terwijl het verbeteren van de shopping ervaring van de consument.

Door zich te concentreren op innovatie en transactiebeveiliging, lopen zij voorop in een geglobaliseerde markt voor betalingsoplossingen.2. Bankoverschrijving

Het is mogelijk om uw betaling middels een overschrijving te voeldoen.

Newsletter