Wijze van betaling

Betaal uw online aankopen op een veilige manier

1. Online betaling

Veilig betalen

a) Hipay

Wij hebben ervoor gekozen om de online betalingen aan HIPAY beheer toe te vertrouwen, enmeer bepaald aan haar dienst "Ultra Secure". Deze service brengt u in direct contact met de servers van de bank voor de betaling met een creditcard.

Versleutelen uw gegevens
HIPAY maakt gebruik van efficiënte technologie: het SSL-encryptie proces dat alle gegevens met betrekking tot betaling beschermt, en zorgt ervoor dat de klanten een volledig beveiligde transactie uitvoeren. Tijdens uw betaling, is de informatie voor ons nog totaal onbekend . Ze worden vervolgens verwerkt door de Financial Services HIPAY ; zij vandaag behandelt miljoenen elektronische betalingstransacties.

Bescherming van uw creditcardnummer
Naast deze veilige versleutingsmethode maakt HIPAY gebruik van het beveiligingssysteem ontwikkeld door SIPS ATOS Europese leider in beveiligde betalingssystemen. Dit protocol wordt gebruikt door de meeste Franse banken en de grote spelers in de online verkoop. Het biedt optimale bescherming van creditcardnummers verzonden over het internet. Uw bankgegevens worden gecodeerd vóór transmissie en de server.

De site slaat uw creditcardnummer niet op
Creditcardnummer wordt niet in de verkoop geschiedenis van de site opgeslagen. Dit is een extra bescherming vanwege HIPAY . Dit heeft als gevolg dat u telkens opnieuw uw gegevens dient in te voeren als u online winkelt .


b) Ingenico (Ogone)

Ingenico is de wereldleider in vaste en mobiele betaaloplossingen.
Kaartgegevens worden opgeslagen op hun beveiligde platform om onze site gemakkelijker te laten voldoen aan de PCI-normen.

De nieuwste generatie Telium TETRA betaalterminals bevat een nieuw besturingssysteem met een gebruiksvriendelijke interface open webstandaarden en het verstrekken van ongeëvenaarde veiligheid. Deze nieuwe werken, systeem veilige gok voor de toekomst, gebaseerd op efficiënte en innovatieve beveiligingsmechanismen om de kloof tussen beveiligde betaling en een open webomgeving te overbruggen. Een nieuwe ervaring is binnen handbereik van ontwikkelaars, eindgebruikers en consumenten.

Als wereldwijde expert, Ingenico Group is meer dan ooit de vertrouwde derde partij in de handelaar / consument relatie met de complexiteit van de betaling te verminderen voor handelaren, terwijl het verbeteren van de shopping ervaring van de consument.

Door zich te concentreren op innovatie en transactiebeveiliging, lopen zij voorop in een geglobaliseerde markt voor betalingsoplossingen.2. Bankoverschrijving

Het is mogelijk om uw betaling middels een overschrijving te voeldoen.

In de kijker

Dechoker - Anti-verstikking apparaat
115.49€ 99.5€
 
GlucoMen Areo Set
111.3€
 
Heartstart eerste-hulp-defibrillator Philips HS1
1521.1€
 
Laerdal Compact Suction Unit LCSU 4
526.47€
 
Verband Epi Classic
29.15€
 

Partners

Promotie van de maand

Den'Hub pistool

Newsletter

  Uitschrijven