Wijze van betaling

Betaal uw online aankopen op een veilige manier

1. Online betaling

Veilig betalen
Wij hebben ervoor gekozen om de online betalingen aan HIPAY beheer toe te vertrouwen, enmeer bepaald aan haar dienst "Ultra Secure". Deze service brengt u in direct contact met de servers van de bank voor de betaling met een creditcard.

Versleutelen uw gegevens
HIPAY maakt gebruik van efficiënte technologie: het SSL-encryptie proces dat alle gegevens met betrekking tot betaling beschermt, en zorgt ervoor dat de klanten een volledig beveiligde transactie uitvoeren. Tijdens uw betaling, is de informatie voor ons nog totaal onbekend . Ze worden vervolgens verwerkt door de Financial Services HIPAY ; zij vandaag behandelt miljoenen elektronische betalingstransacties.

Bescherming van uw creditcardnummer
Naast deze veilige versleutingsmethode maakt HIPAY gebruik van het beveiligingssysteem ontwikkeld door SIPS ATOS Europese leider in beveiligde betalingssystemen. Dit protocol wordt gebruikt door de meeste Franse banken en de grote spelers in de online verkoop. Het biedt optimale bescherming van creditcardnummers verzonden over het internet. Uw bankgegevens worden gecodeerd vóór transmissie en de server.

De site slaat uw creditcardnummer niet op
Creditcardnummer wordt niet in de verkoop geschiedenis van de site opgeslagen. Dit is een extra bescherming vanwege HIPAY . Dit heeft als gevolg dat u telkens opnieuw uw gegevens dient in te voeren als u online winkelt .2. Bankoverschrijving

Het is mogelijk om uw betaling middels een overschrijving te voeldoen.

In de kijker

Coagulator Diatrom 300/400
5566€ 5082€
 
DHN 4 pistool
1790€
 
Elektrische massage onderzoekstafel
1179.75€
 
GlucoMen Areo Set
111.3€
 
Gynaecologische onderzoekstafel Multi-Flex
719.95€
 
i-Port Advance™
68.9€
 
Onderzoekstafel Ritter 204
2486.55€
 
Pistor 5 Mesogun
3145€
 
Pointoselect digital
435.6€ 387.2€
 

Partners

Promotie van de maand

ECG Cardioline 100+

Newsletter

  Uitschrijven